28-02-2022 12:22
Dzień dobry,
czy bank może podważyć akt notarialny ze względu na brak dokładnego adresu nieruchomości w akcie notarialnym, pomimo określenia obrębu, numerów działek i miejscowości, w której kredytowana nieruchomość się znajduje? Jeśli nie, to czy w takim przypadku bank może wymagać dodatkowych dokumentów nieokreślonych w warunkach po spełnieniu których wypłacana jest transza?
Czy jest to normalne działanie sprawdzające? Czy jest to rażący błąd w akcie notarialnym?
Pozdrawiam
01-03-2022 11:29
Musimy mieć powiązanie adresu z umowy kredytowej z aktem notarialnym. Nie jestem w stanie tutaj określić czy zaakceptujemy taki dokument. Prześlij nam go, wtedy sprawdzimy i damy znać czy informacje zawarte w akcie są wystarczające.
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024