Odpowiedz

Wakacje kredytowe nadpłata

Dzień dobry,
Po otrzymaniu kredytu zawnioskowałem od razu o wakacje kredytowe. Nie zapłaciłem jeszcze żadnej raty. Przez 3 miesiące robiłem nadpłaty kredytu. W grudniu zapłacę pierwszą ratę po wakacjach kredytowych i pierwszą w ramach umowy kredytowej. Czy bezkosztowo mogę skrócić okres kredytowania po nadpłacie ?
Odpowiedz
0 Lajków
MarcinG1
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
04-11-2022
Wiadomość 1 z 2 (1 436 wyświetleń)

Re: Wakacje kredytowe nadpłata

Możesz zamówić bezpłatny aneks o skrócenie okresu kredytowania. Ważne jest to, abyś zrobił to minimum 10 dni roboczych przed terminem grudniowej raty. Wtedy ustawimy ratę z pierwotnego harmonogramu z momentu zawarcia umowy (pod warunkiem, że do tego czasu nie nastąpi zmiana oprocentowania i nowa prognozowana rata nie będzie wyższa niż ta pierwotna). 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
DominikaW
Moderator
Moderator icon
251
47
11-02-2020
Wiadomość 2 z 2 (1 342 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO Bonus na Start promocja do 21.08 do 1.10.2024

Witam

Czy ktoś z państwa korzysta z Promocji OKO na start trwajaca od 21.08 do 1.10 ? 

Czy dla OKO zalozonych w tym przedziale czasowych podwyzszone oprocentowanie i oprocentowanie premiowe jest widocz

...

18-12-2024
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy