19-07-2022 11:00
Witam,
Jednym z warunków skorzystania z promocyjnej marży w moim kredycie są comiesięczne wpływy na konto w wysokości minimum 2000 zł. Czy podczas tzw. wakacji kredytowych, wymagane są nadal comiesięczne wpływy na konto w kwocie minimum 2000 zł? Jeśli tak, to czy można w okresie wakacji kredytowych nadpłacać kredyt?
Pozdrawiam
20-07-2022 10:23
Wszystkie warunki umowy musisz spełnić jak do tej pory. Zawieszeniu ulega jedynie spłata raty. Więc tak jak do tej pory comiesięczne wpływy na konto muszą być zachowane.
Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |