29-07-2022 08:29
Dzień dobry, mam kredyt hipoteczny w ING i aktualnie mam przyznane wsparcie z Funduszu Wsparcia Kredytobiorców od tego kredytu.
Czy mogę teraz bez problemu złożyć wniosek o wakacje kredytowe, jeśli jednocześnie mam przyznane wsparcie jak wyżej ?
Zakładam że tak, a w razie zawieszenia rat wsparcie zostanie automatycznie tak samo zawieszone - czy na pewno, czy może muszę w związku z tym poczynić jakieś dodatkowe kroki ?
29-07-2022 21:09
Możesz skorzystać jednocześnie z FWK oraz skorzystać z zawieszenia spłaty. W przypadku korzystania z Funduszu Wsparcia Kredytobiorców, po zawnioskowaniu o zawieszenie spłaty kredytu środki z funduszu zostaną rozksięgowane na spłatę rat po okresie zawieszenia.
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024