Mam do Państwa pytanie, czy mogę skorzystać z wakacji kredytowych, jak nie mam uruchomionego całego kredytu? Do pełnego uruchomienia kredytu zostały 3 transze do wypłaty. Czy bank w momencie skorzystania z wakacji kredytowych może zablokować wypłatę kolejnych transz?
Możesz zawiesić spłatę kredytu, nawet jeśli kredyt nie został uruchomiony w całości. Klienci korzystający z wakacji kredytowych będą mieli możliwość uruchomienia kolejnych transz.
----------------- Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie. Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
To co przedstawiłem to nie odczucia a fakty. Zdaje sobie sprawę, że wchodząc do "miejsca spotkań" kiedyś zwanego oddziałem bankowym nie zostanie załatwiona moja sprawa natychmiast, ale byłem przygotowa...
Przykro nam, że masz takie odczucia po wizycie w naszym miejscu spotkań. Zapewniamy, że staramy się, aby każdy klient został należycie obsłużony przez naszych specjalistów. Nie zawsze jesteśmy w stani...