Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Własny operat szacunkowy z decyzja wstępna

Dzień dobry, 

Spotkałam się z informacją, iż Państwa Bank nie wydaje decyzji wstępnych dla wniosków kredytowych, w których operat szacunkowy został dołączony od samego początku. Według informacji zaczerpniętych na tymże forum decyzja wysyłana przez Bank jest wówczas od razu decyzją ostateczną.

Bardzo proszę o potwierdzenie bądź zaprzeczenie tego stwierdzenia.

Z góry dziękuję.

/ Samjojk

Odpowiedz
0 Lajków
samjojk
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
20-10-2023
Wiadomość 1 z 2 (4 223 wyświetleń)

Re: Własny operat szacunkowy z decyzja wstępna

Sam fakt posiadania operatu nie oznacza, że taka decyzja wstępna nie będzie wydana. Do wydania decyzji ostatecznej potrzebujemy kompletu danych i dokumentów. Więc wszystko zależy od indywidualnego wniosku.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
506
88
18-01-2021
Wiadomość 2 z 2 (4 146 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Powiadomienia PUSH - zawartość

Tak, wiem, do działu /dev/null.

Swoją drogą dlaczego nie można zrobić głosowania na funkcje, które zyskałyby poparcie społeczności? Albo, jeszcze lepiej, użytkowników aplikacji? Możecie chyba w aplikac

...

10-06-2026
Re: Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Na czacie oraz infolinii dostaję informacje, że transakcja zostaje odrzucana ze względów bezpieczeństwa. Nic więcej. Polecają wpłatę przy użyciu karty, której fizycznie nie mam przy sobie, tylko 400km...

10-06-2026
Re.: Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Witam. Czy problem sie rozwiązał?? Mam ten sam problem od kilku dni,odrzuca mi każda próbę wpłaty gotówki blikiem przy różnych wplatomatach.

10-06-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy