25-10-2023 07:33
Dzień dobry,
Posiadam w Państwa Banku kredyt hipoteczny - umowa została podpisana 3 października, a płatność pierwszej raty przypada na dzień 15 listopada. Czy prawdą jest, że przed płatnością pierwszej raty nie mogę dokonać częściowej nadpłaty kredytu? Taką informację otrzymałem w oddziale Państwa banku.
Pozdrawiam
26-10-2023 09:55 | Edytowano: 26-10-2023 09:56
XANTIUSZ Kredyt możesz nadpłacić w dowolnym momencie. Nieważne, czy pierwsza rata została już zapłacona czy nie. Natomiast, co bardzo ważne - nie możesz nadpłacić kredytu ponad kwotę, która jest uruchomiona. bo wtedy zamknie się ten kredyt.
Możemy to dla Ciebie dokładnie sprawdzić po potwierdzeniu Twoich danych. W tej sprawie możesz do nas napisać na czacie w Moje ING lub zadzwonić na numer 32 357 00 57. Specjaliści są dostępni w dni robocze od 8:00 do 18:00.
Dzień dobry,
Parę dni temu przez aplikację ING założyłam IKE z pierwszą dyspozycją na Goldman Sachs od razu z kwotą 500 zł (to była też dyspozycja założenia konta IKE).
Kwota ta nie jest widoczna w zak
Przez Społeczność nie możemy dodać informacji do zgłoszonej reklamacji. Proszę, skontaktuj się z nami na czacie po zalogowaniu w Moim ING. Tam przekażemy tę dodatkową informację do Twojej reklamacji,
... 07-10-2024