Odpowiedz

Uruchomienie II transzy

Witam. 23.06.21r. dostałam wiadomość potwierdzającą prawidłowość dokumentów złożonych do rozliczenia I transzy. Niestety do dzisiaj żadne środki nie wpłynęły a nie ukrywam, że czas nas bardzo goni i pieniążki potrzebne na już. Czy bank ma 10 dni kalendarzowych na wypłacenie środków czy na rozpatrzenie dokumentacji ?
Odpowiedz
0 Lajków
Klaudiaaa1000
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
01-07-2021
Wiadomość 1 z 2 (1 439 wyświetleń)

Re: Uruchomienie II transzy

Musimy sprawdzić czy wszystkie dokumenty do uruchomienia są poprawne. Może to potrwać do 10 dni roboczych.
Po sprawdzeniu Twojego wniosku dostaniesz od nas wiadomość. Zobaczysz wtedy czy wszystko jest w porządku, czy też potrzebujemy dodatkowych informacji.
Prosimy o cierpliwość.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartaK
Były moderator
Były moderator icon
672
177
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (1 359 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Makler - daleko do waszej konkurencji

To przyglądajcie się i szybko wprowadzajcie Emotikon: Mrugający Dzisiaj IKE, ETFy oraz zagraniczne rynki to podstawa. Jeśli się nie mylę, to dzisiaj każda wasza licząca się konkurencja ma wyżej wymienione usługi w swoic

...

27-11-2024
Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

Nie chce zakładać nowego wątku.

Naprawcie te bilety. Restart telefonu nie poprawia sytuacji. Zamknięcie całkowicie apki ING również.

Bilet zaraz po zakupie można podejrzeć. Natomiast później (np na żąda

...

27-11-2024
Re.: Wyciągi w kolorze

To, że ktoś nie umie drukować to od razu argument, że logo ING nie w kolorze? Przecież tylko głównie o logo chodzi.

Jakoś w mBanku mamy w kolorze do dzisiaj Emotikon: Mrugający

27-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy