03-08-2019 19:31
Witam, mam pytanie czy staż pracy 6 miesiecy wstecz przy umowie na czas okreslony przy składaniu wniosku o kredyt musi być u jednego pracodawcy czy też jest możliwe udokumentowanie pracy jeśli istnieje ciągłość u dwóch pracodawców. (Tzn. Zmiana pracodawcy z dnia na dzień)
05-08-2019 10:15
Ważne, żeby przerwa w zatrudnieniu u tych dwóch pracodawców nie wyniosła więcej niż 2 miesiące. W takiej sytuacji poprosimy Cię o przedstawienie świadectwa pracy od poprzedniego pracodawcy.
05-08-2019 13:41
Przerwa wynosiła dokładnie 3 dni w poprzedniej firmie po wypowiedzeniu przeze mnie umowa skończyła się 27.07.2019 r., nowe zatrudnienie rozpoczęło się 01.08.2019 r. Czy to brane jest pod uwagę jako staż pracy? U wcześniejszego pracodawcy pracowałem 6 miesiecy, planuje złożyć wniosek o kredyt po przepracowaniu 3 miesięcy u nowego pracodawcy (czyli po 1.11.2019 r.) i uzyskaniu umowy na okres powyżej 12 miesięcy.
05-08-2019 15:44
Tak, weźmiemy pod uwagę Twoje dotychczasowe umowy. Ważne, żeby przerwa w zatrudnieniu nie wyniosła więcej niż 2 miesiące. W dniu w którym składasz wniosek, umowa o pracę powinna być podpisana na minimum 12 miesięcy do przodu.
Dzień dobry,
wejście do saloniku dla użytkownika Platynowej karty kredytowej Mastercard (4 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD) oraz osób towarzyszących (2 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD z
Dzień dobry,
w tej chwili nie wyszukasz i nie opłacisz parkingów w Gdyni. Jeśli chcesz parkować w tym mieście, skorzystaj z tradycyjnego parkomatu. W pozostałych miastach nasza usługa działa prawidłowo
Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
14 | |
10 | |
7 | |
5 | |
5 |