22-02-2022 15:48
Posiadam w banku kredyt na mieszkanie.
Niespełna dwa lata temu straciłem pracę przez COVID-19. Byłem bezrobotny przez 3 miesiące - otrzymywałem zasiłek dla bezrobotynch. NIestety nie byłem świadom, że obejmuje mnie ubezpieczenie od utraty pracy. Czy aktualnie mogę złożyć roszczenie o wypłątę ubezpieczenia wyskokości 3 rat hipotecznych poniesionych przeze mnie w okresie przebywania na bezrobociu?
23-02-2022 16:09
W opisanej przez Ciebie sytuacji zgłoś się proszę do naszych specjalistów hipotecznych. Napisz na czacie w Moje ING lub zadzwoń na infolinię (32 357 00 57). Sprawdzimy jakie dokładnie ubezpieczenie posiadasz i szczegóły Twojej polisy ![]()
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |