11-02-2021 14:58
Dzień dobry,
Mam do spełnienia warunek kredytu ale bank mi odrzuca spełnienie warunku.
Dostałem w sądu księgę z wpisem do hipoteki, zrobiłem zdjęcia tego, co dostałem, dołączyłem jako spełnienie warunku- ODRZUCONE
Na stronie ministerstwa zrobiłem opłatę za księgę wieczystą z wpisem IV księgi i pobrałem ją online. Wysłałem do banku- ODRZUCONE
Ktoś mi podpowie co ja takiego muszę do tego banku wysłać?
Nie mam już pomysłu.
Pozdrawiam,
Piotr.
12-02-2021 18:11
W opisanej sytuacji proszę o kontakt z naszą infolinią hipoteczną - 32 357 00 57 lub na czacie po zalogowaniu do Mojego ING (w prawym, dolnym rogu strony). Specjaliści hipoteczni są dostępni od 8:00 do 20:00.
Sprawdzimy, co może być powodem odrzucenia dokumentów. Niestety, ale przez forum tego nie ustalimy.
26-02-2021 14:25
Skontaktowałem się poprzez czat.
Od grudnia ponoć mój warunek "jest przetwarzany" ale nikt nie wie dlaczego to tyle trwa.
I ponoć Pani wysłała ponaglenie, gdzie od dwóch tygodni już nie ma żadnego odzewu.
Cyrk.
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024