03-05-2019 14:09
Czekam na decyzję ostateczną banku w sprawie kredytu. Bank zażądał jeszcze aktu notarialnego związanego z przepisaniem na mnie działki.
Do działki mam drogę która jest osobną działką. W akcie zapisana jest służebność sąsiada do korzystania z tej drogi. Czy bank może mieć wobec tego zastrzeżenia?
04-05-2019 09:11
Jeśli działka jest Twoją własnością, a ustalone są na niej inne służebności, nie będzie to miało wpływu na decyzję. Prosimy o dostarczenie dokumentów ![]()
Mniej więcej od tygodnia prawidłowo działa uzupełnianie pól logowania za pomocą Bitwardena. Nie wiem co prawda kto faktycznie to rozwiązał (Bitwarden czy ING), jednak jeżeli to zmiana po stronie banku
... 13-05-2026Nie będę wam za darmo pomagał w debugowaniu błędu. Scenariusz znacie. Problem występuje zawsze w opisanej sytuacji, od co najmniej kliku tygodni. Możecie go naprawić, albo mieć klienta gdzieś i to ola
... 13-05-2026Ta sytuacja wymaga sprawdzenia. Prosimy o kontakt na czacie w Moim ING oraz o przekazanie dokładnej daty i godziny wystąpienia problemu.
13-05-2026