07-01-2019 17:53
Dzień dobry
W marcu 2017 roku wzięliśmy kredyt budowlano-hipoteczny na wykończenie domu. W ciągu dwóch lat powinniśmy rozliczyć ten kredyt. Chciałem się dopytać jakie dokumenty będziemy potrzebować do tego rozliczenia i gdzie je przesłać? Zrobiłem już zdjęcia domu z zewnątrz oraz każdego z pomieszczeń (zdjęcia z praktycznie tej samej perspektywy co w kosztorysie). Czy powinniśmy wraz ze zdjęciami wysłać oświadczenie o wykonaniu robót zgodnie z kosztorysem? Jeśli tak to czy dostępny jest gdzieś wzór takiego oświadczenia? Czy w tych dokumentach mamy ponownie przesyłać kosztorys robót? Proszę o udzielenie odpowiedzi na moje pytania.
Pozdrawiam
Michał
08-01-2019 17:35
W tej sprawie, proszę skontaktuj się z naszą infolinią pod numerem (32) 357 00 57. Pracujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 7:30-21:00, w soboty 8:00-16:00. Dzięki temu, sprawdzimy jakie dokładnie warunki powinieneś spełnić aby rozliczyć kredyt.
To naprawdę przykro się czyta. Tak jak waszym obowiązkiem jest weryfikowanie dowodu tożsamości, tak jest nim też zapewnienie dostępu do informacji i komunikacji z OzN. Instrukcje typu: "Aby wyjaśnić
... 19-12-2024Dobry wieczór,
Po godzinnej frustracji spowodowanej nieudanymi próbami odblokowania dostępu do konta mam nadzieję, że ktoś mi tu pomoże.
Postępuję zgodnie z instrukcją, zmieniam hasło, zapisuje też
... 18-12-2024Możesz zrezygnować z pozostałej części transzy, natomiast w takiej sytuacji będziemy i tak prosić Cię o rozliczenie inwestycji. Dodatkowo poprosimy o udokumentowanie środków - które potwierdzą, że będ
... 18-12-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
5 | |
5 | |
4 | |
2 |