Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Refinansowanie i dobranie kredytu

Razem z żoną chcielibyśmy kupić większe mieszkanie. Obecne było kupione gdy na świecie nie było jeszcze dziecka i okazuje się, że przydałoby się coś większego. Aktualne mieszkanie zostało zakupione na kredyt, którego zostało do spłacenia około 80tys. Czy jest możliwe refinansowanie tego kredytu wraz z dobraniem powiedzmy 300tys. na zakup większego mieszkania i płacenie jednej raty kredytu za oba te mieszkania?

Odpowiedz
0 Lajków
HubertM
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
04-01-2021
Wiadomość 1 z 2 (2 387 wyświetleń)

Re: Refinansowanie i dobranie kredytu

Miło mi czytać, że nasza oferta Was zainteresowała Emotikon: Szczęśliwy 
Oczywiście jest możliwość złożenia wniosku o kredyt na warunkach, o których napisałeś. Na to czy zostanie on przyznany ma wpływ wiele czynników, np. zdolność kredytowa, wartość nieruchomości, wysokość wkładu własnego, itp. 
Chętnie przedstawimy wszystkie szczegóły. Dlatego proszę żebyś w tej sprawie do nas zadzwonił - 32 357 00 65. Infolinia jest czynna w dni robocze od 8:00 do 20:00 i w soboty od 8:00 do 16:00.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartaK
Były moderator
Były moderator icon
672
176
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (2 304 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Prezent urodzinowy

Dziękuję za życzenia i prezent urodzinowy. Inne banki (to nie reklama, bo nie podaję nazw) dają lokatę na wyższy procent. ING daje gify i piosenki. Ale się uśmiałem :-D

14-04-2026
Bankomat Jasienica

Naprawdę INg zeszło na psy, jeden bankomat (były dwa, ale komuś przeszkadzało) powolne oprogramowanie, ciągle awarie, brak możliwości wpłaty albo wypłaty. Kolejki codziennie od dwóch lat. Wstyd.

14-04-2026
Re.: Niezadowolenie z powodu wycofania paczek przelewów

Chciałbym napisać, że integracja s KSeF NIE JEST substytutem wycofanych paczek przelewów. Integracja pomaga co najwyżej z fakturami kosztowymi, ale nadal trzeba się męczyć ręcznie z wypłatami, przelew

...

14-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy