Odpowiedz
Opcje
- Subskrybuj źródło RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Przyklej wątek Wątek u bieżącego użytkownika
- Zakładka
- Subskrybuj
- Strona dopasowana do drukarki
Raty - zmieniający się harmonogram
16-07-2024 12:44
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie harmonogramu. Dla przykładu - pewną kwotę która została do spłaty miałem osiągnąć 15.10.32r. Skorzystałem z wakacji kredytowych, do tego co miesiąc nadplacam kredyt i dziś sprawdzam i ta sama kwotę osiągnę nie w 32 r a w marcu 33 czyli przesunięcie o 5 miesięcy mimo nadpłacenia owego kredytu. Skąd jest ta różnica ? Kolejny próg który zapisałem miałem osiągnąć 15.08.37 a teraz mam luty 38r
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Wiadomość 1 z 2
(1 181 wyświetleń)
17-07-2024 13:12
Re.: Raty - zmieniający się harmonogram
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
W sprawie kredytu hipotecznego skontaktuj się proszę z naszymi specjalistami hipotecznymi.
Są oni dostępni na czacie w Moim ING lub pod numerem infolinii 32 357 00 57, od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 18:00 lub w sobotę do godziny 16:00
-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Są oni dostępni na czacie w Moim ING lub pod numerem infolinii 32 357 00 57, od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 18:00 lub w sobotę do godziny 16:00
-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Opcje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj