13-09-2026 22:54
Dzień dobry, uzyskałem pozytywną decyzję kredytową, ale najprawdopodobniej zostałem wprowadzony w błąd przez doradcę. Sytuacja wygląda następująco:
a) mam pozytywną decyzję
b) jeszcze kilka dni na podpis
c) w międzyczasie deweloper zmienił harmonogram oddania etapów i między umową deweloperską a nowym harmonogramem jest róznica 2 msc . Doradca mówił, że to nie problem, jeśli nie zmienia się data oddania. Nie ma tej zmiany w aneksie umowy deweloperskiej.
d) no ale jest 60 dni na uruchomieniem kredytu (raty stałe), a deweloper do tego dnia nie przekaże inforamcji o zakończeniu etapu. Więc kredyt zostanie anulowany.
e) co na tym etapie powinienem zrobić, bo czuje się, że jestem w potrzasku.
14-09-2026 21:31
Tutaj nie jesteśmy w stanie odnieść się do tej sytuacji. W tej sprawie skontaktuj się bezpośrednio z doradcą, u którego składałeś wniosek.
Tutaj nie jesteśmy w stanie odnieść się do tej sytuacji. W tej sprawie skontaktuj się bezpośrednio z doradcą, u którego składałeś wniosek.
14-09-2026Tutaj nie jesteśmy w stanie sprawdzić szczegółów Twojej sytuacji. Prosimy, abyś złożył oficjalne zgłoszenie w tej sprawie. Możemy je przyjąć na czacie w Moim ING lub na infolinii: 32 357 00 24. Specja
... 14-09-2026Dzień dobry, uzyskałem pozytywną decyzję kredytową, ale najprawdopodobniej zostałem wprowadzony w błąd przez doradcę. Sytuacja wygląda następująco:
a) mam pozytywną decyzję
b) jeszcze kilka dni na pod
... 14-09-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |