Odpowiedz

Pozwolenie na budowę

Czy aby wnioskować o kredyt hipoteczny, pozoelenie na budowę musi być prawomocne?
Odpowiedz
0 Lajków
Czlowiek123
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
15
2
24-06-2020
Wiadomość 1 z 4 (3 136 wyświetleń)

Re: Pozwolenie na budowę

Do wydania ostatecznej decyzji kredytowej potrzebujemy prawomocną decyzję o pozwoleniu na budowę.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
SylwiaG
Moderator
Moderator icon
184
42
23-04-2018
Wiadomość 2 z 4 (3 094 wyświetleń)

Czyli rozumiem, że do wstępnej decyzji wystarczy pozwolenie nieprawomocne, potem trzeba dostarczyć prawomocne
Odpowiedz
0 Lajków
Czlowiek123
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
15
2
24-06-2020
Wiadomość 3 z 4 (3 076 wyświetleń)

Do złożenia wniosku i jego wstępnej analizy decyzja o pozwoleniu na budowę nie musi być prawomocna. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1121
224
07-06-2017
Wiadomość 4 z 4 (3 029 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Ja tam migrowalem na mbank, na ing wyplata przychodzi i zostawiam tyle co na hipoteczny+rachunki i nic wiecej tu nie mam, reszta blikiem idzie na mbank. Nawet z karty zrezygnowalem, ten bank to porazk...

23-03-2025
Re.: Limit wejść Priority Pass (jak rozliczany okres roczny)

Dzień dobry,
wejście do saloniku dla użytkownika Platynowej karty kredytowej Mastercard (4 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD) oraz osób towarzyszących (2 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD z

...

23-03-2025
Re.: Usluga platnosci za parkowanie w Gdyni nie działa

Dzień dobry,
w tej chwili nie wyszukasz i nie opłacisz parkingów w Gdyni. Jeśli chcesz parkować w tym mieście, skorzystaj z tradycyjnego parkomatu. W pozostałych miastach nasza usługa działa prawidłowo

...

23-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy