Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Ponowna anliza, zmiana kosztorysu

Dzien dobry, 

Czy jesli otrzymalismy wstepnie pozytywna decyzje na kredyt hipoteczny (zakup mieszkania), ale zabraklo nam 15 tys zdolnosci i zlozylyslimy poprawke kosztorysu na wykonczenie obnizajac go tak abysmy nie musieli nic doplacac i wniosek ponownie wrocil do analizy to czy trafia on na poczatek kolejki i caly proces "wstepna analiza" bedzie trwal od nowa ok 2 tyg czy jest to tylko "formalnosc" i powinno zajac znacznie szybciej ok 3 dni? Bardzo sie stresuje ze wzgledu na niebawem juz uplywajacy termin platnosci.

Z gory dziekuje za odpowiedzi! 

Odpowiedz
0 Lajków
aly-ce
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
16-11-2021
Wiadomość 1 z 2 (1 671 wyświetleń)

Re: Ponowna anliza, zmiana kosztorysu

Do każdej takiej sprawy podchodzimy indywidualnie. Skontaktuj się ze swoim doradcą, u którego składałaś wniosek. On zajmie się Twoją sprawą i pomoże rozwiązać ją jak najszybciej. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1095
218
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (1 634 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO Bonus na Start promocja do 21.08 do 1.10.2024

Witam

Czy ktoś z państwa korzysta z Promocji OKO na start trwajaca od 21.08 do 1.10 ? 

Czy dla OKO zalozonych w tym przedziale czasowych podwyzszone oprocentowanie i oprocentowanie premiowe jest widocz

...

18-12-2024
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy