Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Podpisanie umowy kredytowej po odstąpieniu od poprzedniej

Dobry wieczór,

mam pytanie - jeśli mam podpisaną umowę kredytową z wczoraj z Bankiem 1, ale czekam jeszcze na decyzję z ING w procesie EasyHipo (jednak chcę zabezpieczyć proces umową w Banku 1, bo zbliża się termin um. notarialnej) to czy mogę podpisać umowę z ING po odstąpieniu (tego samego dnia) od umowy z Bankiem 1 (przed uruchomieniem środków)?
Oferta ING jest zdecydowanie lepsza niż Banku 1 jednak ze względu na czas musiałam zabezpieczyć proces umową z Bankiem 1.

Czy ING może weryfikować ponownie BIK przed uruchomieniem, zobaczyć nieuruchomioną umowę z Banku 1 i nie uruchomić środków?

Odpowiedz
0 Lajków
MonikaSobota
Nowy w branży I
Nowy w branży I icon
1
0
07-08-2026
Wiadomość 1 z 1 (21 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Podpisanie umowy kredytowej po odstąpieniu od poprzedniej

Dobry wieczór,

mam pytanie - jeśli mam podpisaną umowę kredytową z wczoraj z Bankiem 1, ale czekam jeszcze na decyzję z ING w procesie EasyHipo (jednak chcę zabezpieczyć proces umową w Banku 1, bo zbli

...

07-08-2026
Re: Proces kredytowy i reklamacja

Przykro nam to czytać, tutaj jednak nie mamy dostępu do Twojej sprawy aby się do niej odnieść. Przekazaliśmy jednak opinię do odpowiedniego działu. 

06-08-2026
Re: Re.: Kredyt hipoteczny - absurdalne decyzje analityka

Przykro nam to czytać, tutaj jednak nie mamy dostępu do Twojej sprawy aby się do niej odnieść. Przekazaliśmy jednak opinię do odpowiedniego działu. 

06-08-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy