07-08-2026 00:39
Dobry wieczór,
mam pytanie - jeśli mam podpisaną umowę kredytową z wczoraj z Bankiem 1, ale czekam jeszcze na decyzję z ING w procesie EasyHipo (jednak chcę zabezpieczyć proces umową w Banku 1, bo zbliża się termin um. notarialnej) to czy mogę podpisać umowę z ING po odstąpieniu (tego samego dnia) od umowy z Bankiem 1 (przed uruchomieniem środków)?
Oferta ING jest zdecydowanie lepsza niż Banku 1 jednak ze względu na czas musiałam zabezpieczyć proces umową z Bankiem 1.
Czy ING może weryfikować ponownie BIK przed uruchomieniem, zobaczyć nieuruchomioną umowę z Banku 1 i nie uruchomić środków?
Dobry wieczór,
mam pytanie - jeśli mam podpisaną umowę kredytową z wczoraj z Bankiem 1, ale czekam jeszcze na decyzję z ING w procesie EasyHipo (jednak chcę zabezpieczyć proces umową w Banku 1, bo zbli
... 07-08-2026Przykro nam to czytać, tutaj jednak nie mamy dostępu do Twojej sprawy aby się do niej odnieść. Przekazaliśmy jednak opinię do odpowiedniego działu.
06-08-2026Przykro nam to czytać, tutaj jednak nie mamy dostępu do Twojej sprawy aby się do niej odnieść. Przekazaliśmy jednak opinię do odpowiedniego działu.
06-08-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |