16-07-2021 11:52
Dzień dobry.
Z mężem od 2 lata mamy kredyt hipoteczny na budowę domy. Z uwagi na wzrost cen byliśmy zmuszeni złożyć wniosek o dobranie środków. Niestety, bank trzykrotnie podjął decyzję negatywną. Co w takiej sytuacji możemy zrobić? Możemy się starać o nowy kredyt hipoteczny na wykończenie domu? Jeżeli tak, jakie warunki trzeba spełniać? Zostaliśmy na "lodzie" - co w sytuacji, jak na czas nie wyrobimy się z oddaniem budynku - tutaj okres wydłużyliśmy już do 36 mc.
17-07-2021 12:15
Jeśli trzykrotnie podjęliśmy negatywną decyzję, to w przypadku nowego kredytu może być podobnie W tej sytuacji najlepiej, żebyś skontaktowała się z naszą infolinią (32 357 00 57). Jest ona czynna w dni robocze od 8:00 do 20:00 i w soboty od 8:00 do 16:00. Sprawdzimy czy będziemy mieli możliwość zaproponowania rozwiązania dla Twojej sprawy.
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Czy ING planuje do swojej księgowości zaimplementować model działalności nierejestrowanej?
17-11-2024Z komunikatu wynika, że kwota nadpłaty jest ciągle za niska. Nie skrócisz okresu kredytowania, jeśli nie można obciąć przynajmniej jednej raty. A żeby można było obciąć jedną ratę, musisz nadpłacić pr
... 17-11-2024Popieram przedmówcę i z dużym rozczarowaniem przyjmuję taką wiadomość.
Widziałem również odpowiedź co do programu "Orlen w Portfelu".
Natomiast za każdym razem informacja od Banku brzmi "nie przystępuj
... 17-11-2024