Odpowiedz

Odstąpienie od długu.

Wraz z już byłą żoną i jej rodzicami wzięliśmy kredyt hipoteczny. Obecnie jestem już po rozwodzie i chciałbym kupić mieszkanie dla siebie. Chciałbym odstąpić od długu i złożyć wniosek w banku, z ich strony mam zielone światło. Jakie dokumenty potrzebuje ex żona i jej rodzice ? Ile to będzie kosztować ?
Odpowiedz
0 Lajków
Szymon5253
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
24-04-2021
Wiadomość 1 z 2 (1 703 wyświetleń)

Re: Odstąpienie od długu.

W tej sytuacji musimy sprawdzić zdolność kredytową osób, które mają przejąć zobowiązanie. Żebyśmy mogli to zrobić, konieczna jest Wasza wizyta w naszym oddziale. Jeśli zdolność będzie wystarczająca, przepiszemy kredyt na wskazane osoby.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.

Odpowiedz
0 Lajków
DamianB
Były moderator
Były moderator icon
108
21
14-12-2020
Wiadomość 2 z 2 (1 638 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Witam. W lutym zapłaciłem pierwszą ratę. Chciał bym nadpłacać kredyt co miesiąc po 1000 zł i zmniejszać lata do spłaty . Ratę mam 1360 zł. Na próbę nadpłat nadpłaciłem 100 zł. W aplikacji wybrałem opc...

16-02-2025
Płatności telefonem przez aplikację ING

Jakiś czas temu zmieniłem telefon na Huawei. Okazało się, że nie mogę aktywować płatności telefonem . z czego wcześniej korzystałem bez problemu na telefonie Honor i Oppo. Po wielu próbach udałem się

...

16-02-2025
Re.: Hasło maskowane - pozwólcie nam je wyłączyć!

ING jako bank chwalę, za komunikację, relatywnie dobry UI,

ale z minusów to zazwyczaj ostrzegam przed tym maskowanie.

Rozumiem, że dla większości ludzi to jest dobry dodatkowy mechanizm bezpieczeństwa

...

16-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy