Odpowiedz

Nowa oferta ING

Czy to prawda, że ING uruchomiło wczoraj nową ofertę kredytu hipotecznego z marżą 1,69 i prowizją 1,69? Gdzie można znaleźć szczegóły na ten temat?

Odpowiedz
0 Lajków
lukech
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
19
3
23-02-2016
Wiadomość 1 z 4 (5 125 wyświetleń)

Re.: Nowa oferta ING

Obecnie nie mamy dostępnej takiej oferty. Zapraszamy do zapoznawania się na bieżąco z ofertami na naszej stronie internetowej.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
799
173
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (5 098 wyświetleń)

Pani Agnieszko, proszę o ponowne sprawdzenie podanej informacji. Doradcy kredytowi już proponują ofertę promocyjną w Państwa banku z marżą 1,69 i prowizją 1,69. To prawda, nie ma jej na Państwa stronie, ale dlatego właśnie napisałem.
Odpowiedz
0 Lajków
lukech
Doradca z ambicjami II
19
3
23-02-2016
Wiadomość 3 z 4 (5 088 wyświetleń)

Informacyjnie:

oferta specjalna kredytów hipotecznych w ING: "Hipoteczne last minute" jest już dostępna na stronie internetowej ING:

http://www.ingbank.pl/_fileserver/item/1113776

Warunki takie jak podałem w pierwszym poście.

Temat do zamknięcia.

Odpowiedz
0 Lajków
lukech
Doradca z ambicjami II
19
3
23-02-2016
Wiadomość 4 z 4 (4 890 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Konieczność ponownej aktywacji aplikacji

U mnie wystąpiła ta sama sytuacja co u AleKre1995. Otwierając aplikację z rana wszystko było w porządku, jednak kolejnym razem - około 10:45 pojawił się widok "Aktywuj aplikację lub załóż konto bankow

...

30-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

A czy jest szansa zobaczyć obecną "ścieżkę rozwoju" aplikacji? kiedy nawet na kilka miesięcy do przodu można było zobaczyć co przed nami. 

Kto obecnie jest menadzerem spełeności? da się to jakoś reani

...

29-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

Na ten moment nie planujemy zmian w tym zakresie, natomiast przekazałam Twoją sugestię do specjalistów 😊

29-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy