Odpowiedz

Niska marża za wszelką cenę?

Witam wszystkich,

mam pytanie dotyczące wyboru oferty kredytowej. Czy lepiej wybrać kredyt z marżą 1,69 i WIBOR 6M, czy lepszy będzie z marżą 1,79 i WIBOR 3M? Odsetki są naturalnie wyższe w przypadku oferty z wyższą marżą, natomiast całkowity koszt kredytu w przypadku dwóch rozpatrywanych ofert jest zbliżony, ponieważ koszty dodatkowe (ubezpieczenie, operat) są wyższe w przypadku oferty z niższą marżą. Czy warto w dłuższej perspektywie kierować się niższą marżą, jeśli różnica jest w tym wypadku bardzo mała?

Odpowiedz
0 Lajków
Joanna24
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
17-11-2016
Wiadomość 1 z 2 (3 750 wyświetleń)

Re.: Niska marża za wszelką cenę?

Ponieważ nie oferujemy marży 1,79% ani WIBOR 3M nie mogę porównać oferty.

Na koszt kredytu wpływa nie tylko marża i wibor. Potrzebuję m.in. informacji odnośnie kwoty kredytu, okresu spłaty i wyboru konkretnej oferty.

Proponuję kontakt telefoniczny: 32 357 00 65 (pon. – pt. 7-22, sob. 8-20).

Omówimy razem szczegółowo naszą ofertę.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
KatarzynaA
Były moderator
Były moderator icon
354
91
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (3 734 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Limit wejść Priority Pass (jak rozliczany okres roczny)

Dzień dobry,
wejście do saloniku dla użytkownika Platynowej karty kredytowej Mastercard (4 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD) oraz osób towarzyszących (2 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD z

...

23-03-2025
Re.: Usluga platnosci za parkowanie w Gdyni nie działa

Dzień dobry,
w tej chwili nie wyszukasz i nie opłacisz parkingów w Gdyni. Jeśli chcesz parkować w tym mieście, skorzystaj z tradycyjnego parkomatu. W pozostałych miastach nasza usługa działa prawidłowo

...

23-03-2025
Re.: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Mnie też odrzuca transakcje w Google Pay. Ten bank to porażka ostatnio. Ciągle jakieś kłopoty

23-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy