Odpowiedz

Nierynkowa marża

Kredyt na mieszkanie mamy od 5 lat. W tym czasie spłaciliśmy już 50% zaciągniętego kapitalu. Marża banku w umowie wynosi 2,2%, jednak obecnie bank oferuje dla nowych klientów 1,7% czyli 0,5% mniej. Bylismy w oddziale ING i doradcs uprzejmie poinformowal nas ze nie moze zaproponowac obnizenia marzy i że są świadomi tego, że nowi klienci dostają lepsze warunki. Zaproponowano nam że możemy pójść do innego banku i jak z powrotem wrócimy do ING to dostaniemy lepsze warunki. Czy to jest poprawne podejście do klienta który prowadzi konta osobiste i firmowe od 15 lat? Rozważamy zmianę banku i wtedy już na pewno jest wrócimy. Serio ING nie zależy wam zeby klienci zostali z wami na kolejne lata?
Odpowiedz
0 Lajków
Diego
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
02-03-2026
Wiadomość 1 z 3 (864 wyświetleń)

Re.: Nierynkowa marża

Dzien dobry,

Czy mogę liczyć na komentarz?
Odpowiedz
0 Lajków
Diego
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
02-03-2026
Wiadomość 2 z 3 (589 wyświetleń)

Re: Re.: Nierynkowa marża

Trudno odnieść mi się do informacji, jakie otrzymałeś w oddziale banku. W tej sprawie możesz napisać do nas na czacie po zalogowaniu do Mojego ING w dni robocze od 8:00 do 18:00 lub pod numerem 32 357 00 57 w tych samych godzinach. 

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszS
Moderator
Moderator icon
239
48
02-09-2021
Wiadomość 3 z 3 (586 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zablokowana gotówka

Dzis wieczorem wpłacają gotówkę przez blika bankomat zablokowal mi cala gotówkę, jestem bez środków do życia, pani na infolinii powiedziała, ze czas na rozpatrzenie to do miesiąca, nie moge pozwolić s...

13-04-2026
Re: List mazalny z banku po spłacie kredytu hipotecznego

1. Przygotowujemy dokumenty do 14 dni od spłaty i wysyłamy listem poleconym. W przesyłce będzie: oświadczenie Banku o zgodzie na wykreślenie hipoteki, kopia notarialna pełnomocnictwa (dla osoby, która

...

13-04-2026
Re: Wpłatomat podczas wpłaty się zresetował - brak potwierdzenia i śladu transakcji

Prosimy, skontaktuj się z naszą infolinią lub czatem w bankowości. Specjaliści firmowi są dla Ciebie dostępni w dni robocze od 8:00 do 17:00. Jeśli zależy Ci na czasie, powiedz o tym specjaliście reje

...

13-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy