Odpowiedz

Nadpłata kredytu

Dzień dobry,

mój kredyt nie jest jeszcze w pełni uruchomiony- zostały mi do uruchomienia jeszcze 2 transze. Czy w tym przypadku jeśli teraz nadpłącę kredyt dowolną kwotą (oczywiście nie spłacająć przy tym całości) mogę w aplikacji skrócić okres kredytowania? Czy taka opcja jest dopiero po uruchomieniu całości kredytu? 

Odpowiedz
0 Lajków
xxagxx
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
11-09-2023
Wiadomość 1 z 2 (4 160 wyświetleń)

Re: Nadpłata kredytu

W opisanej sytuacji możesz nadpłacić kredyt, ale nie ma niestety dostępnej opcji skrócenia okresu kredytowania. Żeby to zrobić, musiałabyś uruchomić już cały kredyt i zrezygnować z okresu karencji. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
450
84
18-01-2021
Wiadomość 2 z 2 (4 080 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Limit wejść Priority Pass (jak rozliczany okres roczny)

Dzień dobry,
wejście do saloniku dla użytkownika Platynowej karty kredytowej Mastercard (4 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD) oraz osób towarzyszących (2 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD z

...

23-03-2025
Re.: Usluga platnosci za parkowanie w Gdyni nie działa

Dzień dobry,
w tej chwili nie wyszukasz i nie opłacisz parkingów w Gdyni. Jeśli chcesz parkować w tym mieście, skorzystaj z tradycyjnego parkomatu. W pozostałych miastach nasza usługa działa prawidłowo

...

23-03-2025
Re.: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Mnie też odrzuca transakcje w Google Pay. Ten bank to porażka ostatnio. Ciągle jakieś kłopoty

23-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy