Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Re.: Możliwość skrócenia okresu kredytowania w Moje ING

Zwiększy się kapitał w racie , a odsetki będą adekwatne do pozostałego do spłaty kapitału i pozostałego okresu kredytowania , dokładnie będzie wiadomo po przeliczeniu przez bank nowego harmonogramu .Możesz orientacyjnie sprawdzić na  dostępnych kalkulatorach nadpłaty kredytu w internecie po wpisaniu dokładnych parametrów swojego kredytu

Odpowiedz
0 Lajków
Aldona1
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
38
8
06-08-2022
Wiadomość 21 z 22 (910 wyświetleń)

Re: Re.: Możliwość skrócenia okresu kredytowania w Moje ING

Zawsze kiedy podwyższasz ratę, to rośnie jedynie kapitał, dlatego okres kredytowania się skraca.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszS
Moderator
Moderator icon
181
37
02-09-2021
Wiadomość 22 z 22 (873 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO Bonus na Start promocja do 21.08 do 1.10.2024

Witam

Czy ktoś z państwa korzysta z Promocji OKO na start trwajaca od 21.08 do 1.10 ? 

Czy dla OKO zalozonych w tym przedziale czasowych podwyzszone oprocentowanie i oprocentowanie premiowe jest widocz

...

18-12-2024
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy