Witam, moje pytanie dotyczy decyzji wstępnej 31 maja otrzymałem informacje ze wnioskowana przezemnie kwota kredytu 240 000 zł nie zostanie mi przyznana bo scoring i wskaźniki ze względu na to ze moja druga umowa o prace jest dopiero od 14.04.2017r i wychodzi mi zdolność na 210 000 zł taką informacje przekazał mi pracownik oddziału w ktorym składałem wniosek. Następnego dnia złożyłem wniosek na tą kwotę i usłyszałem ze mam czekac bo moj wniosek znowu "wszedł do kolejki " mija kolejny tydzien a ja nie mam żadnej informacji z banku ani od doradcy - moje pytanie dlaczego tyle czekam skoro moj pierwszy wniosek został juz raz zweryfikowany, wyliczony i sprawdzony, dostarczyłem komplet dokumentów, wnioskuje o kwote którą moge sie ubiegać wyluczoną przez system czy analityka w centrali. W oddziale wyliczono mi zdolność dużą większą niz wnioskowałem we wniosku. Czuję się zawiedziony tyle pytań zadawałem tu na forum, aby upewnić sie ze otrzymam u państwa kredyt, tyle czasu to wszystko trwa. Z gory dziekuje za odpowiedz.