05-11-2018 11:39
Witam,
Wraz z żoną wzięliśmy kredyt hipoteczny ze stałym oprocentowaniem, jestem bardzo ciekawy ile jeszcze osób ma taki kredyt (ze stałym oprocentowaniem). W internecie gdzieś znalazłem do (prawdopodobnie do sierpnia 2018 roku) takich kredytów udzielono w ING 14.
Pozdrawiam
10-11-2018 09:08
Cześć!
Jestem w trakcie wybierania oferty. Bardzo zastanawiam się nad kredytem w ING ze stałym oprocentowaniem, na 99% się zdecyduję i za kilka dni złożę wniosek.
Martwi mnie jedynie "kiepska" oferta - obecnie 0% prowizji + 4,17% stałego oprocentowania i po 5 latach WIBOR6+1,85 marża. Jaką Ty masz ofertę? Z informacji dostępnych w internecie można się dowiedzieć, że jeszcze kilka miesięcy temu bank proponował stałe oprocentowanie na poziomie poniżej 4% (z zerową prowizją)...
P.S. Czy aktywna jest promocja polecenia kredytu hipotecznego? Słyszałem, że polecający może zarobić 500zł netto wypłacane na konto oszczędnościowe, a polecony kredytobiorca (ja) - 700zł. Dobry deal. Jednak jest to ograniczone do 3 wypłat (poleceń). Jeżeli chcesz, możesz mi wygenerować kod polecający i podam go podczas wnioskowania o kredyt. Tylko żeby nie było sytuacji, że podałeś go 100 osobom i usłyszę w banku, że z uwagi na to, że już 3 osoby z niego skorzystały, jest on nieważny... po złożeniu wniosku od razu dam relację tutaj, czy skutecznie użyłem kodu polecającego ![]()
13-11-2018 09:07
Witam,
Nasze warunki to prowizja 0% a oprocentowanie 4,11%. Niestety w bankowości internetowej nie mogę wygenerować kodu.
Pozdrawiam
13-11-2018 11:17
te warunki zmieniają się co tydzień... są dostępne archiwalne oferty na stronie ing.
Z tego co widać - najniższe było oprocentowanie w lipcu i wynosiło 3,98% !
Od wczoraj niestety już 4,21 %, tydzień temu było 4,19%.
Także macie dobrą ofertę, zazdroszczę ... :-)
17-01-2019 08:25
17-01-2019 11:19
Ja też zdecydowałem się na stałe % - 3.89%
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |