Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Kredyt ze stałym oprocentowaniem, ankieta

Witam,

Wraz z żoną wzięliśmy kredyt hipoteczny ze stałym oprocentowaniem, jestem bardzo ciekawy ile jeszcze osób ma taki kredyt (ze stałym oprocentowaniem). W internecie gdzieś znalazłem do (prawdopodobnie do sierpnia 2018 roku) takich kredytów udzielono w ING 14.

Pozdrawiam

3rav
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
50
20
05-11-2018
Wiadomość 1 z 6 (9 144 wyświetleń)

Re.: Kredyt ze stałym oprocentowaniem, ankieta

Cześć!

Jestem w trakcie wybierania oferty. Bardzo zastanawiam się nad kredytem w ING ze stałym oprocentowaniem, na 99% się zdecyduję i za kilka dni złożę wniosek.

Martwi mnie jedynie "kiepska" oferta - obecnie 0% prowizji + 4,17% stałego oprocentowania i po 5 latach WIBOR6+1,85 marża. Jaką Ty masz ofertę? Z informacji dostępnych w internecie można się dowiedzieć, że jeszcze kilka miesięcy temu bank proponował stałe oprocentowanie na poziomie poniżej 4% (z zerową prowizją)... 

P.S. Czy aktywna jest promocja polecenia kredytu hipotecznego? Słyszałem, że polecający może zarobić 500zł netto wypłacane na konto oszczędnościowe, a polecony kredytobiorca (ja) - 700zł. Dobry deal. Jednak jest to ograniczone do 3 wypłat (poleceń). Jeżeli chcesz, możesz mi wygenerować kod polecający i podam go podczas wnioskowania o kredyt. Tylko żeby nie było sytuacji, że podałeś go 100 osobom i usłyszę w banku, że z uwagi na to, że już 3 osoby z niego skorzystały, jest on nieważny... po złożeniu wniosku od razu dam relację tutaj, czy skutecznie użyłem kodu polecającego Emotikon: Mrugający

Odpowiedz
0 Lajków
rycaro
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
10
0
10-11-2018
Wiadomość 2 z 6 (9 035 wyświetleń)

Witam,

Nasze warunki to prowizja 0% a oprocentowanie 4,11%. Niestety w bankowości internetowej nie mogę wygenerować kodu.

Pozdrawiam

3rav
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
50
20
05-11-2018
Wiadomość 3 z 6 (8 977 wyświetleń)

te warunki zmieniają się co tydzień... są dostępne archiwalne oferty na stronie ing.

Z tego co widać - najniższe było oprocentowanie w lipcu i wynosiło 3,98% !

Od wczoraj niestety  już 4,21 %, tydzień temu było 4,19%.

Także macie dobrą ofertę, zazdroszczę ... :-)

Odpowiedz
0 Lajków
rycaro
Doradca z ambicjami I
10
0
10-11-2018
Wiadomość 4 z 6 (8 964 wyświetleń)

Witam zastanawiam sie nad stałym oprocentowaniem, jakie są prognozy wzrostu WIBOR. Mam propozycje 3,79 % stałe oprocentowanie
Odpowiedz
0 Lajków
Kamral
Doradca z ambicjami I
6
0
17-01-2019
Wiadomość 5 z 6 (8 049 wyświetleń)

Ja też zdecydowałem się na stałe % - 3.89%

Odpowiedz
0 Lajków
Aeki
Doradca z ambicjami I
8
0
12-12-2018
Wiadomość 6 z 6 (8 020 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy