Jak wygląda rozliczanie transzy kredytu? Czy za wykorzystane materiały np za pustaki, czy beton muszę przedstawiać faktury? Czy pieniądze z transzy mogę wypłacać żeby np zapłacić ekipie, lub za materiał? Czy wszystko musi być przelewem?
Transzę rozliczymy na podstawie prac, które wykonałeś. Poprosimy Cię o dostarczenie jedynie zdjęć i "podbitego" dziennika budowy. Będą one potwierdzeniem wykonanych prac.
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka. Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Moje doświadczenia z tym bankiem są równie dramatyczne. To po prostu skandal. Oceniam sposób rozpatrzenia mojej reklamacji skrajnie negatywnie. Przez cały proces miałem wrażenie, że celem banku nie by...
Oceniam sposób rozpatrzenia mojej reklamacji skrajnie negatywnie. Przez cały proces miałem wrażenie, że celem banku nie było rzetelne wyjaśnienie sprawy, lecz znalezienie kolejnych powodów do odwlekan...
Oceniam sposób rozpatrzenia mojej reklamacji skrajnie negatywnie. Przez cały proces miałem wrażenie, że celem banku nie było rzetelne wyjaśnienie sprawy, lecz znalezienie kolejnych powodów do odwlekan...