15-09-2020 11:47
Dzień Dobry,
W zeszłym roku otrzymałem od rodziców 3 działki o łącznej powierzchni 1.20 hektara (2 działki rolne, 1 działka budowlana).
Działka budowlana ma powierzchnię 8.5 ara. Na tej też działce postawiłem dom w stanie surowym zamkniętym.
Chciałem uzyskać teraz kredyt hipoteczny na jego wykończenie.
Czy są jakieś przeciw wskazania aby uzyskać u Państwa taki kredyt?
Pozdrawiam,
16-09-2020 12:42
Jeśli działki rolne oraz działka budowlana z rozpoczętą budową mają jedną księgę wieczystą, nie będziemy mogli potraktować ich, jako zabezpieczenie kredytu hipotecznego. W przypadku, gdy mają oddzielne księgi wieczyste - nie będzie przeciwwskazań. Twoje możliwości finansowania możemy sprawdzić wstępnie, podczas rozmowy - (32) 357 00 65. Zachęcam Cię do kontaktu. Nasi specjaliści są dostępni od poniedziałku do piątku, w godzinach 8:00-20:00 oraz w soboty, od 8:00 do 16:00.
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024