09-02-2019 20:47
Jestem Waszym klientem od 4 lat (4 lata prowadzenia konta osobistego i ponad 2 lata konta firmowego). Korzystałam kilkukrotnie z kredytów gotówkowych, które ZAWSZE spłacane były przed terminem. I to sporo przed terminem. Na tę chwilę, od dłuższego już czasu, nie mam absolutnie żadnych ciążących na mnie zobowiązań, historia w BIK jest bez grama zarzutu, dzieci nie mam. Dochód (nie przychód) to 7 tysięcy miesięcznie. Złożyłam wniosek o kredyt hipoteczny i przedwczoraj uzyskałam decyzję negatywną, która miała wydźwięk "nie bo nie" (wewnętrzne regulacje banku). Rozumiem, że z takim przychodem i spłacaniem wszystkiego terminowo, jestem dla Was klientem wysokiego ryzyka bo analityk miał gorszy dzień i stwierdził, że stygnie mu kawa, więc "oleje" sprawę. Jeżeli tak wygląda wspieranie przedsiębiorców to ta cała Wasza pro-firmowa działalność to totalna farsa i kłamstwo. W nadchodzącym tygodniu idę rozwiązać z Wami umowę. Nie polecam. Nie dziękuję. Nie było miło.
10-02-2019 21:02
Przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja. Chciałabym Ci pomóc, ale przez Społeczność nie mogę sprawdzić Twojego wniosku o kredyt hipoteczny. Jeżeli możesz, to napisz do nas przez Moje ING, skontaktuj się z nami telefonicznie 32 357 00 65 (od poniedziałku do piątku od 7:30 do 21:00 oraz w sobotę od 8:00 do 16:00) lub podejdź do oddziału. Wtedy będziemy mogli zgłosić reklamację, żeby ponownie przeanalizować Twój wniosek. Mam nadzieję, że pomimo tej sytuacji, pozostaniesz naszą klientką.
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024