20-10-2019 15:55
21-10-2019 07:22
Niestety strzelałaś sobie w kolano. Bank raczej odrzuci automatycznie twój wniosek z powodu KRD i BIK'u. Dla analityka nie liczy się ile kto zarabia i co ma. Skoro nie spłacałaś regularnie swojego zobowiązania zacznij od usunięcia wpisów w Biku i KRD. Niestety jest to czasochłonne. Jedynym rozwiązaniem jakie mi się nasuwa to rozdzielność majątkowa i wzięcie kredytu tylko na męża (oczywiście jeżeli posiada zdolność i dobrą historię kredytową)
Czy można w aplikacji uwolnić kwotę doładowania telefonu w sieci ORANGE i wprowadzić możliwość jej wpisania ręcznie?
Teraz jest lista doładowań, która nie pasuje do aktualnych cen pakietów. Mam pakiet
... 10-02-2025Witam, próbuję się zalogować za pomocą profilu zaufanego poprzez bank i wyskakuje po wybraniu banku błąd Moje ID " Wystąpił błąd, Przepraszamy coś poszło nie tak, identyfikator problemu176334344949966
... 10-02-2025Dzień Dobry
W tym tygodniu czekam na przelew, który nie będzie większy od kwoty wolnej od zajęcia na rachunku bankowym. Kwoty wolnej od zajęcia też jeszcze nie wykorzystałem w tym miesiącu. Czy przych
Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
13 | |
5 | |
5 | |
4 | |
2 |