Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Kredyt hipoteczny a inne pożyczki

Dzień dobry. Czy mając udzielony kredyt hipoteczny na 30 lat, mogę w tym czasie starać się o inną pożyczkę? Jeśli tak to na jaką kwotę?
Odpowiedz
0 Lajków
Zoja
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
13
0
28-03-2022
Wiadomość 1 z 3 (2 422 wyświetleń)

Re: Kredyt hipoteczny a inne pożyczki

Tak, mając kredyt hipoteczny możesz starać się także o pożyczkę gotówkową. Jeśli chodzi o kwotę pożyczki, to niestety nie będziemy w stanie tego wskazać tutaj. Wpływ na kwotę będzie miała m.in. zdolność kredytowa. Możemy ją wyliczyć po uzupełnieniu danych we wniosku. Zachęcam zatem do jego złożenia w Moje ING, na infolinii lub w placówce bankowej. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
343
66
04-09-2015
Wiadomość 2 z 3 (2 374 wyświetleń)

Re: Kredyt hipoteczny a inne pożyczki

Dziękuję za odpowiedź
Odpowiedz
0 Lajków
Zoja
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
13
0
28-03-2022
Wiadomość 3 z 3 (2 347 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Problem z logowaniem na iOS 18.4 developer beta

U mnie to samo masakra jak tego nie zmienią to trzeba przenieść się do innego banku. Wszystkie apki działają tylko nie ING

27-02-2025
Re.: Problem z logowaniem na iOS 18.4 developer beta

U mnie również nie działa aplikacja i logowanie przez przeglądarkę, ale to ryzyko, które podjąłem świadomie, w końcu jest to wersja beta, tym bardziej developerska, dla programistów, którzy teraz mogą...

27-02-2025
Prace ziemne fundamenty kosztorys

Jestem na etapie tworzenia kosztorysu ING. Mam pytanie odnośnie prac zawartych w punkcie 1. Tj. Prace ziemne i fundamenty. Czy wykonanie instalacji kanalizacyjnej podposadzkowej i wylanie tzw. Chudzia

...

27-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy