Odpowiedz

Kredyt hipoteczny a L4

[ Edytowane ]
Witam, aktualnie przebywam na zwolnieniu lekarskim ponad 30 dni. Mam umowę o pracę na czas nieokreślony w tej samej firmie od trzech lat, jestem również wieloletnim klientem ING i tutaj też na moje konto bankowe wpływa wypłata. Mam też wkład własny 20% oraz zdolność kredytową, dobrą historię BIK. Czy będąc na tym L4 dostanę kredyt hipoteczny na mieszkanie?
Odpowiedz
0 Lajków
katt
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
03-01-2026
Wiadomość 1 z 2 (835 wyświetleń)

Re: Kredyt hipoteczny a L4

W tej sprawie skontaktuj się z naszymi ekspertkami i ekspertami z zakresu kredytów hipotecznych. Spotkanie możesz umówić w Moim ING (Pomoc i kontakt - Skontaktuj się - Spotkania ze specjalistą) lub na stronie www.ing.pl w zakładce Kontakt - Umów spotkanie. Z dostępnych opcji polecam spotkanie wideo, na którym możesz porozmawiać z dowolnego miejsca, nie tracąc czasu na dojazd.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolB
Moderator
Moderator icon
199
26
02-09-2021
Wiadomość 2 z 2 (781 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: problem z zalozeniem konta

Proszę, spróbuj odinstalować i pobrać naszą aplikację na nowo. Daj znać, czy pomogło. 

24-04-2026
Podział wypłat w ramach transz

Czy ING pozwala na dzielenie wypłat w ramach transz podczas budowy domu?

Przykład:

bank proponuje mi dwie transze:

I transza: 600 000 zł

II transza: 300 000 zł

Czy po uruchomieniu I transzy mogę wypłacać n...

23-04-2026
aplikacja mobilna nie chce zrobić zdjęcia dowodu przy zakładaniu konta

aplikacja mobilna nie chce zrobić zdjęcia dowodu przy zakładaniu konta. Po przycisku dalej po paru chwilach jest zwykly ekran smartfona a po przełączeniu na aplikację jest znowu wszystko od początku,

...

23-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy