Odpowiedz

Kiedy złożyć wniosek

Planuje z małżonką zakup segmentu z działką własnościową w stanie deweloperskim. Wartość inwestycji to 435 000 zł. Posiadamy wkład własny w wysokości 175 tyś zł. W gospodarstwie domowym są 3 osoby. Nie posiadamy żadnych zobowiązań finansowych. Żona ma umowę o pracę na czas nieokreślony - 4200 zł brutto. Ja jestem zatrudniony od 19.04.2018r na umowę o pracę na czas nieokreślony - 3100 zł brutto. Kiedy możemy najwcześniej złożyć wniosek o kredyt w wysokości 250 000 zł?

Odpowiedz
0 Lajków
Maciej1
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
26-04-2018
Wiadomość 1 z 2 (2 489 wyświetleń)

Re: Kiedy złożyć wniosek

Abyśmy mogli przyjąć dochody z umowy o pracę na czas nieokreślony - musi ona być wykonywana od minimum 3 miesięcy.
Jeżeli umowa o pracę byłaby na czas określony - wniosek można złożyć po 6 miesiącach pod warunkiem, że umowa byłaby do przodu na minimum 12 miesięcy.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie :-)
Odpowiedz
0 Lajków
PatrycjaT
Były moderator
Były moderator icon
307
69
29-01-2018
Wiadomość 2 z 2 (2 417 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Zbieg egzekucji

Tutaj to chyba nie rozumiem. Skoro środki ,które zostały zablokowane i nieprzekazane do komornika z powodu zbiegu egzekucji...nie są już własnością klienta banku tylko podlegają egzekucji to dlaczego ...

25-11-2024
Re: Re.: Brak telefonu od ING, aktywacja aplikacji

Mam ten sam problem. Jak to rozwiązać?

24-11-2024
Re: Re.: Brak telefonu od ING, aktywacja aplikacji

Witam,

mam podobnie, podczas próby aktywacji aplikacji wszystko przebiega prawidłowo aż do przyjścia smsa z kodem i po jego wpisaniu do aplikacji pojawia się ekran na wpisanie kodu przekazanego przez p

...

24-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy