Odpowiedz

Jak nadpłacić kredyt

Dzień dobry Emotikon: Szczęśliwy Chciałabym nadpłacić kredyt hipoteczny i złożyć wniosek o skrócenie rat. Czy mogłabym prosić o więcej informacji na temat aneksu, który musze w tej sytuacji podpisać. Interesuje mnie przede wszystkim, czy okres spłaty zostanie skrócony w momencie złożenia wniosku, a na fizyczne podpisanie aneksu mam określony czas. Nie chodzi mi o to, czy aneks będzie płatny, czy nie, ale w którym momencie wniosek o skrócenie okresu kredytowania wchodzi w życie - telefonu na infolinie czy podpisania aneksu? Pytam, ponieważ w obecnej sytuacji zdrowotnej na świecie nie jestem w stanie udać się do placówki banku, żeby taki aneks podpisać osobiście. Ogromnym ustawieniem byłaby możliwość zrobienia tego online. Czy jest to w tej chwili w ofercie banku z uwagi na sytuacje?

Dziękuję za odpowiedz. 

Odpowiedz
0 Lajków
kasia5
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
22-04-2020
Wiadomość 1 z 2 (3 541 wyświetleń)

Re: Jak nadpłacić kredyt

@kasia5 Na to pytanie, odpowiedziałem Ci tutaj Emotikon: Szczęśliwy (https://spolecznosc.ing.pl/-/Kredyty-hipoteczne/Nadp%C5%82ata-kredytu-z-automatycznym-skr%C3%B3cenie...

***Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
DawidSz
Były moderator
Były moderator icon
225
48
26-11-2018
Wiadomość 2 z 2 (3 471 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO bonus - ile można mieć?

Cześć,

Ile można mieć kont oko bonus dla pojedynczego użytkownika?

Ile można mieć kont oko bonus dla konta małżeńskiego?

26-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy