17-10-2020 14:59
Witam,
Dziś otrzymaliśmy negatywną decyzję kredytową, w której powodem są "wewnętrzne regulacje Banku". W trakcie składania wniosku byliśmy poinformowani, że prowadzący JDG (w mojej branży) mogą starać się o kredyty hipoteczne. Teraz znów się to zmieniło czy mogę jakoś sprawdzić co jest powodem? Chociaż byście napisali, o jakie wewentrzne regulację chodzi.
Pozdrawiam,
L
18-10-2020 15:11
@prold Chcemy to dla Ciebie sprawdzić i wyjaśnić, dlatego prosimy, skontaktuj się z nami pod numerem (32) 357 00 57. Nasi specjaliści są dostępni od poniedziałku do piątku, od 8:00 do 18:00 i w soboty od 8:00 do 16:00. Podczas rozmowy postaramy się to dla Ciebie sprawdzić i przekażemy szczegóły. Jeśli wniosek w Twoim imieniu złożył pośrednik kredytowy, zachęcam do kontaktu z pośrednikiem. On powinien mieć wgląd w szczegóły Twojego wniosku.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |