19-01-2016 07:58
Hej mam pytanie. Mam dochody, mam zdolność, ale czy musze w ING przedstawiać szczegółowe wyciągi z konta osobistego. Jest tam wiele prywatnych informacji. Ktoś to przeszedł?
19-01-2016 13:30
Wszystko zależy z jakiego tytułu otrzymuje Pani dochody. Jeżeli są to dochody z tytułu umowy o pracę to wymagamy zaświadczenia o dochodach od pracodawcy. Jeśli posiada Pani rachunek w naszym banku od 6 miesięcy , na który wpływają regularnie dochody to wystarczy oświadczenie Pani o dochodach. W tym przypadku możemy weryfikować wpływy na konto. Nie weryfikujemy wpływów na konto jeżeli otrzymamy zaświadczenie o źródle i wysokości miesięcznych dochodów od pracodawcy.
Wykaz wymaganych dokumentów do weryfikacji zdolności znajdują się na stronie www.ingbank.pl w zakładce : Kredyty i pożyczki – kredyt hipoteczny – wymagane dokumenty.
Wniosek, że środki zablokowane, a niewydane komornikowi w okresie nierozstrzygniętego zbiegu zajęć, nie należą do klienta banku, nie jest prawidłowy. W okresie obowiązywania umowy rachunku bankowego,
... 26-11-2024Dzień dobry,
Czy w aplikacji da się w jakiś sposób podejrzeć, czy dodatkowe warunki do otrzymania oprocentowania premiowego zostały spełnione?
Pytam, ponieważ mam w aplikacji dwa konta OKO Bonus, jedneg
... 26-11-2024Dzień dobry.
Chciałem uruchomić transze kredytu ale strona się nie ładuje.
Sprawdzałem w Chrome/Firefox i wersje mobilne też.
Problem jest z tym, że m.in przeglądarka nie ładuje strony z powodu Content S