19-01-2016 07:58
Hej mam pytanie. Mam dochody, mam zdolność, ale czy musze w ING przedstawiać szczegółowe wyciągi z konta osobistego. Jest tam wiele prywatnych informacji. Ktoś to przeszedł?
19-01-2016 13:30
Wszystko zależy z jakiego tytułu otrzymuje Pani dochody. Jeżeli są to dochody z tytułu umowy o pracę to wymagamy zaświadczenia o dochodach od pracodawcy. Jeśli posiada Pani rachunek w naszym banku od 6 miesięcy , na który wpływają regularnie dochody to wystarczy oświadczenie Pani o dochodach. W tym przypadku możemy weryfikować wpływy na konto. Nie weryfikujemy wpływów na konto jeżeli otrzymamy zaświadczenie o źródle i wysokości miesięcznych dochodów od pracodawcy.
Wykaz wymaganych dokumentów do weryfikacji zdolności znajdują się na stronie www.ingbank.pl w zakładce : Kredyty i pożyczki – kredyt hipoteczny – wymagane dokumenty.
Wszystko zaczęło się od wymiany karty ze względu na datę ważności starej... Za każdym razem, gdy próbuje dodać nową kartę do Google Pay po kilku godzinach dostaje SMS, że rzekomo została usunięta. Co
... 23-03-2025Analizujemy różne formy płatności. Nie planujemy na tę chwilę wprowadzać nowych rozwiązań płatności.
23-03-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
14 | |
10 | |
7 | |
5 | |
5 |