19-01-2016 07:58
Hej mam pytanie. Mam dochody, mam zdolność, ale czy musze w ING przedstawiać szczegółowe wyciągi z konta osobistego. Jest tam wiele prywatnych informacji. Ktoś to przeszedł?
19-01-2016 13:30
Wszystko zależy z jakiego tytułu otrzymuje Pani dochody. Jeżeli są to dochody z tytułu umowy o pracę to wymagamy zaświadczenia o dochodach od pracodawcy. Jeśli posiada Pani rachunek w naszym banku od 6 miesięcy , na który wpływają regularnie dochody to wystarczy oświadczenie Pani o dochodach. W tym przypadku możemy weryfikować wpływy na konto. Nie weryfikujemy wpływów na konto jeżeli otrzymamy zaświadczenie o źródle i wysokości miesięcznych dochodów od pracodawcy.
Wykaz wymaganych dokumentów do weryfikacji zdolności znajdują się na stronie www.ingbank.pl w zakładce : Kredyty i pożyczki – kredyt hipoteczny – wymagane dokumenty.
I prawidłowo. Jak można podawać inne dane? Wiesz, że na to są paragrafy?
23-11-2024Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz
... 23-11-2024