Odpowiedz

FWK a refinansowanie

Korzystam z FWK w innym banku. Czy mogę przenieść kredyt do ING?

Odpowiedz
0 Lajków
ghgj
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
12-03-2026
Wiadomość 1 z 2 (252 wyświetleń)

Re: FWK a refinansowanie

Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. Na kontakt z osobami zajmującymi się kredytami hipotecznymi możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING wybierz: Pomoc i kontakt (na dole strony) -> Skontaktuj się -> Spotkania ze specjalistą ING. Możesz również umówić się na stronie www.ing.pl wybierając Kontakt (na dole strony) -> Umów spotkanie. 

Z dostępnych opcji polecam wybór spotkania wideo, na którym możesz porozmawiać z dowolnego miejsca, nie tracąc czasu na dojazd. Rozwiązanie to jest bardzo proste – nie trzeba niczego instalować, wystarczy wejść w linka, który prześlemy na mejla. Będziesz mógł zobaczyć naszego specjalistę oraz przygotowane materiały. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
659
133
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (13 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
kryptowaluty

Dzień dobry, czy ING podtrzymuje swoją politykę sugerowania osobom korzystającym ze swoich usług w co mogą a w co nie powinni inwestować, gdzie i komu przelewać SWOJE pieniądze? Pytam, bo blokowano mi

...

24-03-2026
Re: klucz U2F .....

Specyfika procesów z użyciem Profilu Zaufanego jest taka, że wymaga kilku logowań do banku. Jeśli masz włączoną autoryzację U2F w aplikacji przy każdym logowaniu, to dlatego za każdym razem będziemy p

...

24-03-2026
Re.: klucz U2F .....

Podobnie wygląda to przy potwierdzaniu kontem bez dwustopniowej weryfikacji. Dlatego przeszedłem do mObywatela, pomimo początkowej niechęci, tam wystarczy zeskanować kod QR.

24-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy