Odpowiedz

Dwóch kredytobiorców a konto

Dzień dobry. 

Proszę o informację jak wygląda kwestia założenia konta przy zawarciu umowy o kredyt hipoteczny przez dwóch niespokrewnionych kredytobiorców. 

Czy w takiej sytuacji trzeba otworzyć konto komfort czy może da się to zorganizować w inny sposób (tak aby każda osoba mogła mieć swoją kartę i dostęp do bankowości)?

Pozdrawiam. 

Odpowiedz
0 Lajków
lifeislife
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
13-02-2020
Wiadomość 1 z 2 (1 948 wyświetleń)

Re: Dwóch kredytobiorców a konto

Miło mi czytać, że nasza oferta Cię zainteresowała Emotikon: Szczęśliwy Jeśli zależy Wam na prowadzeniu wspólnego konta, faktycznie możemy zaproponować Konto Komfort. Co prawda pobieramy miesięczną opłatę za prowadzenie konta, jednak wszystkie bankomaty w Polsce są przy nim bezpłatne Emotikon: Szczęśliwy 
W sytuacji, kiedy chcecie mieć każdy swoją kartę, ale nie zależy Wam na koncie wspólnym, jedno z Was może założyć Konto Direct lub Mobi. Następnie upoważni do niego drugą osobę. Otrzymacie imienne karty oraz bankowości internetowe Emotikon: Szczęśliwy Te rodzaje kont prowadzimy bezpłatnie.  

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
MartaK
Były moderator
Były moderator icon
672
177
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (1 859 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kółeczko się kręci

Nie mogę się zalogować do bankowości internetowej i tym samym skorzystać z moich własnych pieniędzy (po przejściu przez proces logowania widzę tylko kręcące kółeczko). Informatycy w ING - ogarnijcie s

...

25-11-2024
Re: Re.: Brak telefonu od ING, aktywacja aplikacji

Skontaktuj się z nami przez czat po zalogowaniu do Mojego ING przez przeglądarkę WWW lub infolinią pod numerem 32 357 00 69 - sprawdzimy co jest powodem.

25-11-2024
Re.: Zbieg egzekucji

Tutaj to chyba nie rozumiem. Skoro środki ,które zostały zablokowane i nieprzekazane do komornika z powodu zbiegu egzekucji...nie są już własnością klienta banku tylko podlegają egzekucji to dlaczego ...

25-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy