Odpowiedz

Druga transza

Jak długo czeka się na uruchomienie drugiej transzy na prace remontowe po złożeniu dyspozycji przez moje ING?
Wiem, że standardowo mają 10 dni. Ale zastanawiam się nad realnym czasem uruchomienia.
Odpowiedz
0 Lajków
katpru1996
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
6
2
26-07-2024
Wiadomość 1 z 2 (1 430 wyświetleń)

Re.: Druga transza

@katpru1996 przeważnie faktycznie tyle to trwa, i najlepiej na taki okres się nastawiać. Trudno przewidzieć czy uda się wcześniej wypłacić gotówkę.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
450
84
18-01-2021
Wiadomość 2 z 2 (1 252 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Płatność pożyczki

W takiej sytuacji po zasileniu konta system automatycznie pobierze pieniądze na spłatę raty. Przekazanie informacji o zadłużeniu do BIKu zależy to od czasu opóźnienia w spłacie.  Abyśmy mogli to spraw

...

15-03-2025
Ugoda dla Frankowiczów

Czy bank może żądać do podpisania ugody frankowej , zaświadczenia o dochodach ? Co w sytuacji gdy kredyt jest prawidłowo spłacany ale obecnie nie pracuję ?

14-03-2025
Re.: FWK - co zaliczać do dochodów

Szczegóły dotyczące klasyfikacji poszczególnych dochodów reguluje Ustawa o Pomocy Społecznej i w przypadku wątpliwości z tym związanych prosimy wspierać się właśnie tą ustawą.
Każdorazowo w przypadku w...

14-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy