26-01-2023 10:24
Dzień dobry
złożyliśmy poprzez moje ing akt notarialny, bank potwierdził, że dokument jest ok, warunek spełniony.
Kolejnym warunkiem umownym do spełnienia jest dostarczenie potwierdzenia złożenia wniosku o wpis hipoteki w księdze wieczystej. Do tego potrzebne są dokumenty z banku. Czy bank sam się do nas odezwie w tej sprawie, czy mamy się udać do jakiegoś oddziału ing i zamówić przygotowanie dokumentów? Mija prawie miesiąc i nic się nie dzieje.
Dziękuję za podpowiedź.
27-01-2023 10:38
Dokumenty są zwykle przygotowane do tygodnia od akceptacji aktu notarialnego. Biorąc pod uwagę czas, jaki upłynął od weryfikacji aktu notarialnego, z pewnością tak jest. Skontaktuj się z nami pod numerem 32 357 00 57, sprawdzimy czy dokument jest gotowy i umówimy spotkanie na jego odbiór.
27-01-2023 10:53
Dzięki, faktycznie wszystko już czeka.
Szkoda, że nie przychodzi krótka informacja w moim ing, że jest to gotowe i można umawiać się na odbiór.
27-01-2023 10:57
Przekażę sugestię w sprawie powiadomienia do odpowiedniej jednostki banku.
U mnie też wydłużyli,przed chwilą zobaczyłem w aplikacji
04-11-2024Nie, nie mam na myśli Keepassa. Korzystam z MacOS, ten ma wbudowany menadżer haseł Keychain/Passwords.
Przeczytałem twoją odpowiedź i szczerze mówiąc, przez to że zahaczyłeś o tak wiele wątków niezwiąz