Odpowiedz

Dodatkowy dokument

Witam,

Jestem na etapie oczekiwania na decyzję kredytową, dzisiaj dostałem informacje od doradcy, ze bank prosi o dostarczenie pozwolenia na użytkowanie budynku mieszkalnego. Ja razem z wnioskiem zalaczylem dokument o zakończeniu robót budowlanych i przyjęciu bez sprzeciwu zawiadomienia o zakończeniu przez Inspektorat budowlany. Jak się dowiedziałem w Inspektoracie ten dokument jest równoważny z pozwoleniem na użytkowanie budynku mieszkalnego, gdyż takiego dokumentu Inspektorat nie wydaje, odnośnie domów.

Pytanie czy ponowne przesłanie zawiadomienia o zakończeniu robót budowlanych i przyjęciu ich bez sprzeciwu przez Inspektorat wystarczy ?
Ktoś miał podobną sytuację ?

Z góry serdecznie dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
Odpowiedz
0 Lajków
lukjurk
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
19
0
22-08-2017
Wiadomość 1 z 2 (4 711 wyświetleń)

Re.: Dodatkowy dokument

[ Edytowane ]

@lukjurk Przez forum nie możemy sprawdzić szczegółów Twojego wniosku. Skontaktuj się z doradcą, który przyjmował Twój wniosek.

Dokumenty sprawdza analityk. Jeśli poprosi on o ich uzupełnienie, będzie to niezbędne do wydania decyzji.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1144
226
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (4 674 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Naszą aplikację możesz zainstalować jedynie z autoryzowanego sklepu Google Play lub AppStore. Na ten moment nie planujemy zmian w tym temacie. 

12-03-2026
FWK a refinansowanie

Korzystam z FWK w innym banku. Czy mogę przenieść kredyt do ING?

12-03-2026
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

12-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy