Odpowiedz

Witam, nasz wniosek w dniu 23.04.2021 otrzymał status podejmujemy decyzję. Wiem od doradcy, że ze względu na kwotę kredytu (ponad 500 tyś pln) trafił na wyższy szczebel decyzyjny ale w dniu 29.04.2021 podobno już wrócił na "zwykły" szczebel, tak jakby ktoś na wyższym szczeblu wyraził zgodę. Wniosek składany z własnym operatem. niby dzisiaj miały być wydawane decyzje dla wniosków których status zmienił się 23.04. na "podejmujemy decyzję" ale u nas dalej cisza a status wniosku się nie zmienił. Kiedy możemy spodziewać się decyzji?

Odpowiedz
0 Lajków
mat20b
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
05-05-2021
Wiadomość 1 z 5 (5 925 wyświetleń)

Re.: Decyzja

Wydaje mi się, że od 29 musisz liczyć. Ja miałam zmianę statusu na "podejmujemy decyzję" 22-go i wczoraj zapadła pozytywna decyzja. Myślę, że decyzji możesz się spodziewać w przyszłym tygodniu.

Odpowiedz
0 Lajków
PGM
PGM
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
21
3
12-04-2021
Wiadomość 2 z 5 (5 901 wyświetleń)

Hmm tylko dziwne by to było skoro ktoś z wyższego szczebla podjął decyzję to o czym jeszcze chcą decydować... no nic zostaje czekać ale śmiejemy się że decyzję otrzymamy w dniu moich urodzin czyli 10.05, byle była pozytywna Emotikon: Szczęśliwy

Odpowiedz
0 Lajków
mat20b
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
05-05-2021
Wiadomość 3 z 5 (5 897 wyświetleń)

Oby tak było, czego serdecznie życzę! Emotikon: Szczęśliwy

Odpowiedz
0 Lajków
PGM
PGM
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
21
3
12-04-2021
Wiadomość 4 z 5 (5 863 wyświetleń)

@mat20b czy otrzymaliście już decyzję ostateczną? Jesteśmy w podobnej sytuacji, tzn. wniosek na kwotę nieco ponad 500 tys zł, status 5 ("Wygląda na to, że mamy wszystko. Podejmujemy decyzję.") uzyskany rankiem 24.04.2021 i niestety nadal cisza. Zgodnie z kalendarium decyzje ostateczne są już wydawane dla wniosków z 28/29 kwietnia. Pozdrawiam.

Odpowiedz
0 Lajków
Cthulhu
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
11-05-2021
Wiadomość 5 z 5 (5 500 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Naszą aplikację możesz zainstalować jedynie z autoryzowanego sklepu Google Play lub AppStore. Na ten moment nie planujemy zmian w tym temacie. 

12-03-2026
FWK a refinansowanie

Korzystam z FWK w innym banku. Czy mogę przenieść kredyt do ING?

12-03-2026
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

12-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy