Odpowiedz

Decyzja wstępna a końcowa

Witam, po złożonym wniosku I ukazaniu sie oferty ktora nas satysfakcjonuje ile trzeba czekac na decyzje koncowa?'czy jesli to pierwotna wstepna decyzja(sprawdzenie bik, obliczenie kwoty itp) jest pozytywna czy decyzja ostateczna moze byc mimo to odmowna? Ile ta wstepna decyzja ma sie do decyzja koncowej? Pozdrawiam
Odpowiedz
0 Lajków
kaluziatko
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
0
18-01-2018
Wiadomość 1 z 2 (4 588 wyświetleń)

Re: Decyzja wstępna a końcowa

Czas oczekiwania na decyzję to 21 dni od złożenia kompletu dokumentów wraz z operatem szacunkowym.

Mimo tego, że informacja wstępna o decyzji kredytowej była pozytywna nie jesteśmy w stanie zagwarantować, że decyzja ostateczna również będzie pozytywna.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
647
122
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (4 533 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Oświadczenie KYO w przypadku kredytu hipotecznego

Dzień dobry,

na początek kilka słów wstępu: mam w ING kredyt hipoteczny, który zaciągnęliśmy wspólnie z żoną. Ja nie mam i nigdy nie miałem w ING żadnego konta, ale teraz z racji kredytu mam podgląd ra

...

16-11-2024
Re: Re.: Nowy wygląd = mniejsze bezpieczeńśtwo

No nieeeeee no, faktycznie znowu nie działa. Czy ING nie może wysłać przynajmniej części swoich informatyków na jakiś dodatkowy urlop, żeby przestali w końcu psuć coś co działa?

16-11-2024
Re.: Wpłatomat źle policzył pieniądze

W dodatku, z tego co widzę na forum nie jestem jedyną osobą, której się przytrafiła podobna sytuacja. Jak widać więc zdarzają się takie sytuacje, nie może być tak, że wpłatomat sobie zjada 2tys., a ba...

15-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy