12-05-2021 23:19
Witam,
wniosek trafił do decyzji ostatecznej 04 maja, niestety do tej pory nie otrzymaliśmy decyzji chociaż nie było żadnych problemów z brakiem dokumentów.
W zestawieniach jest napisane ze 6-8 dni roboczych potrzebuje bank na podjęcie decyzji.
Termin, na który potrzebujemy decyzji upływa 17.05. Jaka jest szansa że bank poradzi sobie ze standardowym procesem zwykła sciezka poniżej 500tys.?
Bardzo liczę na informacje ze strony banku.
Pozdrawiam
15-05-2021 06:11
Przez społeczność nie mamy dostępu do systemu, żeby sprawdzić Twój wniosek. Jeśli w poniedziałek nie otrzymasz żadnych informacji, skontaktuj się pilnie ze specjalistą, u którego kompletowałeś dokumenty. Sprawdzi to dla Ciebie.
19-07-2021 19:12
@MK97pro udało Ci się temat zamknąć, dostałeś decyzję ostateczną? Mam dokładnie taką samą sytuację i powoli sznur z torby wygląda
Na Podejmujemy decyzję zmieniło się u mnie 14.07, natomiast Wynik analizy był 10.07 (sobota).
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024