Odpowiedz

Dane osobowe na umowie

Otrzymałem na maila wzory umowy kredytu hipotecznego. Zauważyłem że w danych osobowych mojej żony we wzorach dokumentów brakuje drugiego imienia, które znajduje się w dowodzie.
Pytanie czy to może być problem przy podpisywaniu umowy? Próbowałem się dowiedzieć na chacie i na infolinii, ale nikt nie umie mi odpowiedzieć. Jestem umówiony na podpisanie umowy w przyszłym tygodniu i nie wiem czy muszę przed tym jeszcze podejść wcześniej do placówki i poprawić te dane czy nic nie robic? Żona jest klientem i po zalogowaniu do aplikacji również widnieje jedno imię.
Odpowiedz
0 Lajków
John12345
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
05-09-2025
Wiadomość 1 z 2 (1 952 wyświetleń)

Re: Dane osobowe na umowie

To nie będzie kłopotem przy podpisaniu umowy. Będąc w placówce zwróćcie na to uwagę specjaliście i przy okazji tej wizyty zaktualizujemy dane żony w systemie bankowym tak, żeby mieć oba imiona zgodnie z dowodem osobistym.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
656
133
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (1 860 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Dzień dobry,

Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy