29-07-2024 15:32
Witam, staramy się o kredyt hipoteczny przez pośrednika z którym mamy trudny kontakt, z tego co czytamy to w ING te 21 dni to fikcja jak niektórzy czekają 3 miesiące na decyzję o której wciąż nie ma.
Chcielibyśmy się dowiedzieć jak wygląda sytuacja u Was na ten moment jak długo czekacie?
25.07 Otrzymałem sms-a o treści: "ING Bank Slaski: Zarejestrowalismy Twoj wniosek o kredyt hipoteczny. Bedziemy Cie na biezaco informowac o jego statusie." I od tego dnia liczyć te 21 dni czy dostanę jeszcze jakiegoś innego sms-a od którego będzie ten czas teoretycznie liczony?
Ps. Sytuacja że bank nie udzieli mi informacji na temat mojego wniosku tylko dlatego że był składany przez pośrednika jest w jakimś totalnym nieporozumieniem, głupotą i brak słów czym jeszcze. O ile zrozumiał bym podpisanie kredytu przez pośrednika by dostał swoje wynagrodzenie od banku. Które moim zdaniem jest i tak o wiele za wysokie.
Pozdrawiam
01-08-2024 12:59
02-08-2024 07:10
02-08-2024 19:35
02-08-2024 22:13
My wlasnie po tygodniu dostali info ze zaświadczenia sa zle wypełnione. U zony był brak ilości miesięcy z ilu byl wpisany dochod, nie mozna dopisac tylko nowe załatwiać i wysylac. A u mnie szef ktory podpisal sie, nie wpisał stanowiska czyli właściciel czy szef czy jak u mnie prezes zarządu. Tylko tego brakowalo i od nowa zaświadczenia, od nowa wysylaj, od nowa na koniec kolejki. Szlak mnie trafia juz z takim debilizmem. Dalej jest na 1 pkt po sprawdzeniu na stronie. TRAGEDIA 🤦🤦
08-08-2024 16:02
Jest decyzja??
09-08-2024 11:36
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024